Priser Barn/Familj

Barn- & Familjefotograferingar kan man göra antingen i studio, utomhus eller hemma hos er.
Lämplig tidpunkt att fotografera barnen första gången är när de är ca 6-8 månader gamla. Då har de fortfarande kvar lite av ”Bebis-dragen” men samtidigt börja bli nyfikna på omvärlden. När de närmar sig första året, har de blivit betydligt rörligare och kryper, går och springer omkring.
Därefter kan man gärna komma tillbaka vid 3-4 års åldern.

Om ni är sugna på att göra en familjefotografering är ju det en  fantastisk möjlighet att  skapa ett tidsdokument för  er. Man kan antingen dokumentera den växande familjen med återkommande besök, eller kanske få alla på plats när man tänker att familjen är fulltalig.
Det som kan vara kul är att samtidigt ta bilder  även tillsammans med mor- och farföräldrar.

Studiofotografering     –   795:-
Utomhus / Location   –  1295:-

 

FAQ

Vad ska vi tänka på inför fotograferingen?

Vi bör hitta en tid som passar framförallt barnets sov och mattider. Sent på eftermiddagen kan vara sämre då de små kan börja bli lite slitna.
Man kan ta med lite extra kläder för ombyte under fotograferingen, för att få större variation på bilderna.
Om ni redan på förhand vet att ni kommer att vilja ha svart/vita bilder, kan det vara bra att tänka på att välja kläder med kontrastrika färger, alltså inte plagg med alltför lika ton, så tänk ljust/mörkt, inte nödvändigtvis svart/vitt.
Om barnet har leksaker, gosedjur etc som är extra kära, så ta gärna med dem.

Kan fler komma med på fotograferingen?

Skulle ni vilja passa på att föreviga hela familjen så går det också bra. Mormor & Morfar etc är också välkomna.

Vad ingår i fotograferingen?

Det som kallas ”Fotograferingspris” är normal priset för själva arbetet under fotograferingen samt det efterarbete som görs med bildfilerna.
I vissa erbjudanden kan det förekomma att produkter är inbakade i priset.
Övriga produkter väljs genom olika paket eller i en ”Ala Carte” meny.

Hur väljer vi ut bilder och hur ska vi tänka?

Bildvalet sker på en visningstimma som vi bokar tillsammans. I vissa fall kan ni få tillgång till ett webgalleri innan visningen, så att ni kan välja ut era favoritbilder. Det kan underlätta arbetet under visningstimman.
Börja redan efter att bokningen är gjord, att fundera på vilka väggytor som ni skulle vilja pryda med någon typ av bildpresentation, över soffan, i hallen etc etc. Till de övriga favoritbilderna som ni valt ut, finns det flera olika produkter som kan bli aktuella. Fundera också på vilka släktingar och vänner som skulle kunna ha glädje av en bild. Bilder är utmärkta presenter till dagens människor som redan har allt.

När får vi de beställda bilderna?

Produktionen av era beställda bilder kan ta mellan 2-6 veckor beroende på vilken typ av produkter ni har beställt.

Kan man köpa digitala bildfiler?

Ja det kan man. Det finns i huvudsak 2 typer av digitala filer. Lågupplösta filer, är filer som går att använda på tex web, facebook etc. De går också att göra små fotokopior av.
Högupplösta filer kan användas fritt till eget bruk, och har högsta möjliga storlek och upplösning. Man kan alltså göra större bilder i olika omfattning.
Till vissa produkter med printade fotografier i, kan även ibland samma bildfil som printen gjorts av, medfölja.